Ongame är för dåligt

Jag fick för mig att spela lite poker och valde att testa Betsafe. Betsafe är ett spelbolag där jag nästan alltid har lite pengar liggande. Det är väldigt lätt att sätta in och ta ut pengar från Betsafe så det är därför jag sparar en bankrulle där. Hur som helst fick jag lite sug att spela poker och körde igång på deras gamla Ongame-klient. Det är inte Betsafes fel så klart, men wow vad besviken jag blev på den snåla trafiken. Det finns i princip inga spel i Pot Limit Omaha över 0.25/0.50. Det räcker kanske mycket väl. Men om man vill gambla så kommer man ingen vidare vart på den nivån. Sedan är alla spelare sådana super nits att man inte orkar spela mer än fem minuter. Det är Ongame som är bedrövligt helt enkelt. Flera grejer anser jag vara helt oförlåtliga.1. Time bankMan har så fruktansvärt mycket time bank. Alla tar så mycket tid på sig att det inte blir någon som helst rytm i spelet.2. Nits och åter nitsVarför har alla helt plötsligt börjat ta poker superseriöst? Spela som att det inte fanns en morgondag. Vem blir glad över att folda i två timmar och tjugo minuter i sträck? Inte jag i alla fall.3. Mucka handen eller visa När man blir nedsynad efter en bluff så tar den en titlande evighet för den andra snubben att visa sin hand. Varför ska jag behöva vänta 3 sekunder på att se hur jag förlorade? Det är förbannat tiltande. Inte bara det att jag förlorar, utan att det tar onödig tid. Någon förlorar en pott varje hand. Varför ska vi addera onödig väntetid gång på gång?Om Ongame fixar dessa tre grejer så kan jag tänka mig att spela igen inom en snar framtid. Hur de ska få in mängder med folk igen har jag dock ingen lösning på. Då krävs det förmodligen massiva förändringar och mängder av reklam.