Mina favorit-spelbolag

Jag tänkte göra en kort sammanställning av mina favorit-spelbolag. Det finns nämligen ett par som jag har ett extra gott öga till. I ärlighetens namn är det väldigt lite som skiljer. Kollar man på 100 av de mest kända spelbolagen så ser man massor som påminner. Men tittar man på den absoluta toppen av spelbolag och använder den fina läsluppen så finns det skillnader som jag tycker är ganska betydande. Klart är att utbudet för vadslagning om pengar är enormt. Och vill du veta mer om bolagen som ofta är aktuella kan du läsa här. Alla har så klart sina egna preferenser och man ska inte köpa vad någon annan säger rakt av. Men mina topp tre spelbolag är i alla fall som följer:

Redbet

Redbet är en riktig klassiker som ligger varmt om mitt hjärta. Det är inte ett stort internationellt spelbolag med många miljoner kunder som Ladbrokes eller Bet 365. Men på den svenska marknaden är Redbet stora och det är väldigt många svenskar som framhåller Redbet som deras favorit-spelbolag. Jag gillar Redbet för de har en sida för svenskar byggd av svenskar. Det är lätt att hitta och även fast det finns spelbolag med bredare spelutbud så har Redbet precis vad jag behöver. Deras största styrka kan vara att de är så bra på att ta fram nya roliga bonusar och kampanjer.

William Hill

William Hill är en riktig jätte. Oavsett hur man räknar (omsättning, antal kunder, spelutbud) är William Hill garanterat med i toppen. De är fruktansvärt stora och har allt. Spelutbudet är helt enkelt enormt och det är väl det som gör att man inte kan göra annat än att uppskatta William Hill. De är, enligt mig, framför allt bra på sportsbetting.

Betsafe

Betsafe är ett spelbolag som ägs av Betsson. Jag föredrar dock Betsafe framför Betsson. Många skulle nog säga att det är mer eller mindre samma spelbolag. Och jag måste väl instämma i det. Betsafe känns dock som ett mer lekfullt spelbolag som hittar på kampanjer och annat som passar mig bättre. Betsafe är också ett av de spelbolagen som har ett jättefäste i Sverige och en mycket stor kundbas här.